Helft adviseurs heeft omwisselactie afgerond

0

Een kleine meerderheid (52%) van de adviseurs heeft de Wft omwisselactie inmiddels afgerond. Een bijna even groot deel (48%) heeft dit nog niet. Dat blijkt uit de uitkomsten van de poll op InFinance.nl.

Verschillende opleiders waarschuwden er onlangs voor: adviseurs moeten voor 31 december eerder behaalde diploma’s omwisselen na ze te hebben laten beoordelen door een geaccrediteerde exameninstelling. Volgens hen zijn veel diplomahouders hier niet van op de hoogte. Wie hier niet tijdig op inspringt kan vanaf 1 januari 2017 helemaal opnieuw beginnen met het halen van Wft-diploma’s.

Een krappe meerderheid reageerde positief op onze stelling: ‘Ik heb de omwisselactie voor nieuwe Wft-diploma’s inmiddels met succes afgerond’. De andere helft is echter nog niet zo ver.

Inmiddels staat een nieuwe poll online op deze website klaar over de behoefte van uw klanten aan keuzevrijheid bij pensioenopbouw. U vindt de poll onder dit artikel, alsook in de rechter bovenhoek op deze pagina.

De meerderheid van mijn klanten hecht aan keuzevrijheid bij pensioenopbouw

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.