Heinenoord neemt Intergroep en Vivendum over

0

Heinenoord Holding heeft Intergroep in Oisterwijk en Vivendum Verzekeringen in Rhoon overgenomen. Door deze overnames versterkt Heinenoord haar positie in Noord-Brabant en Groot Rotterdam. Deze acquisities passen in Heinenoords strategie om haar klanten regionaal te kunnen bedienen. Voormalig eigenaar Frank Boute van Intergroep blijft betrokken bij de organisatie.

Intergroep is een grote regionale speler die actief is in zowel de particuliere als de zakelijke markt. De brede financiële dienstverlening bestaat onder meer uit verzekeringen, hypotheken, pensioen consultancy en financieringen. Eerder nam Heinenoord al Zuyderleven en Kompas Financiën in Noord-Brabant over.

Vivendum Verzekeringen

Ook Vivendum Verzekeringen is een financiële dienstverlener die zich op beide groepen richt. De specialismen in de zakelijke markt zijn: arbeidsvoorwaardelijke verzekeringen en risicomanagement. Zelfstandig ondernemers en particulieren kunnen naast verzekeringen ook terecht voor inkomensplanning en hypotheken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.