Heilbron Groep neemt Van der Linden over

0

De Heilbron Groep neemt Van der Linden Adviesgroep uit Bocholtz over. Hiermee zegt het bedrijf zijn positie in het zuiden van het land te verstevigen.

CCO Bas van Twillert: “De Heilbron Groep heeft de laatste jaren een sterke groei gekend. Deze groei is zowel tot stand gekomen door autonome groei als door diverse overnames. Hierdoor zijn we met het verzekeringsadviesbedrijf, woningmakelaardij, volmachtbedrijf en arbodienstverlening intussen uitgegroeid tot een van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.”

Gevestigde naam

“Van der Linden Adviesgroep is een gevestigde naam in Zuid-Limburg en is regionaal actief als advieskantoor en gevolmachtigd agent. Een aanstaande wisseling in het management én de ontwikkeling in de volmachtmarkt waren de aanleiding om aansluiting bij een grotere partij te overwegen. Dit is uiteindelijk de Heilbron Groep geworden”, zegt directeur Roger van der Linden (foto), die tevens voorzitter van Adfiz is. “Persoonlijk onafhankelijk advies in de regio, ondersteund door een efficiënte automatisering, is altijd onze kracht geweest. Onze aansluiting bij de Heilbron Groep zal ons ons nog beter in staat stellen om precies dat te blijven doen en onze relaties zullen daarvan gaan profiteren.” Van der Linden blijft als directeur actief bij het assurantiekantoor in Bocholtz.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.