HDN registreert 10% meer hypotheekaanvragen

0

Morgen publiceert HDN haar kwartaaloverzicht van de hypotheekmarkt. Vandaag laat HDN alvast weten dat er in september 44.257 hypotheekaanvragen over het HDN-Platform zijn gegaan, 4.000 meer dan in dezelfde periode een jaar eerder. Dat komt overeen met een stijging van 10%.

Donderdag kun je op HypoVak een HDN Marktupdate verwachten. Naast informatie over hypotheekaanvragen die over het HDN platform gaan, deelt Arjen de Bake van HDN de passeervolumes van de afgelopen maanden. Dit zijn cijfers over alle hypotheken die in Nederland zijn afgesloten. Ook zoomt hij in op de doorlooptijden bij de verschillende HDN Klantprofielen. Op basis van de cijfers geeft hij tips hoe je als adviseur het hypotheekaanvraag proces kunt versnellen.

Ook schetst hij een doorkijkje naar 2023. Welke klanten zijn nog steeds actief na de hoos op oversluitingen de afgelopen maanden? Zijn er regionale ontwikkelingen en is duurzaamheid nu wel of niet hot op de hypotheekmarkt?

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.