HDI Global brengt rechtsbijstandportefeuille onder bij Arag

0

Verzekeraar HDI Global Specialty SE brengt zijn rechtsbijstand portefeuille in beheer bij rechtsbijstandsverzekeraar Arag. Daarmee versterken beide partijen hun samenwerking in de markt voor zakelijke rechtsbijstandverzekeringen. De portefeuille heeft een omvang van 1400 polissen.

Faisal Setoe, Managing Director HDI Global Specialty SE Nederland: “We werkten al samen in verschillende landen. Deze overeenkomst is een logische vervolgstap. We zijn blij dat onze klanten vanaf nu kunnen profiteren van de hoogwaardige juridische hulp van Arag en kijken uit naar het ontwikkelen van meer proposities in de toekomst.”

Ambitie

Marc van Erven, CEO Arag: “Deze krachtenbundeling met HDI past perfect bij de ambitie om onze positie in de zakelijke sector te versterken. Wij zijn zeer verheugd dat we nog meer klanten in dit segment kunnen laten ervaren wat Arag te bieden heeft en kijken ernaar uit om samen met HDI deze portefeuille verder uit te bouwen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.