HCS en Zicht groeien door overname Qare

0

Door servicedienstverlener Qare Nederland over te nemen versterkt HCS haar positie op het gebied van arbodienstverlening en sociale zekerheid. De intermediaire labels van Qare: Incomfort Assuradeuren en Flexcom4, worden overgenomen door Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs.

Qare is opgericht in 2011 en is met circa 200 medewerkers een full-service partner voor arbodienstverlening, casemanagement, re-integratie en duurzame inzetbaarheid. HCS en Zicht zijn beiden onderdeel van NN Group.

Fred Toussaint, directeur HCS: “Met de overname voorzien we in de groeiende behoefte aan innovatieve diensten en oplossingen op het gebied van risk en casemanagement voor verzuim en arbeidsongeschiktheid. Daarmee verstevigen we onze positie in het aanbieden van integrale duurzame inzetbaarheidsoplossingen voor werkgevers en intermediairs.”

Meer specialisme bij Zicht

De intermediaire labels van Qare, te weten Incomfort Assuradeuren en assurantiekantoor Flexcom4, worden overgenomen door Zicht. Lia Polano-Wijgers (foto), algemeen directeur Zicht: “Met de komst van deze labels verbreden wij de dienstverlening aan onze klanten en verdiepen wij ons specialisme inkomensverzekeringen. Dit past naadloos in de ambitie van Zicht om onze zakelijke klanten diepgaand te adviseren over de volle breedte van hun risico’s. Bovendien geeft deze overname een versnelling aan de wens van Zicht om het volmachtbedrijf uit te breiden met inkomensverzekeringen. Incomfort zal hiervoor autonoom opereren binnen Zicht.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.