HBC-webinar: Nieuwe kansen met lage rente

0

Biedt de lage rentestand nieuwe kansen voor het intermediair op de kapitaal- en hypotheekmarkt? Het antwoord wordt duidelijk tijdens het gratis webinar van Hypotheek Business Club, DAK en NIBC Direct op 12 april.

Sparen en pensioengeld staan onder druk. Biedt de lage stand van de rente nieuwe kansen en voor wie? Welke ontwikkelingen tekenen de kapitaal- en de hypotheekmarkt? Welke nieuwe kansen biedt deze markt investeerders, consumenten en intermediairs?

Tijdens dit webinar wordt de situatie beschreven op de kapitaalmarkt en de renteontwikkeling. Deelnemers krijgen zicht op sociaal-economische factoren die een rol spelen in de vraag naar betaalbare woningruimte. U hoort op welke wijze een geldverstrekker via productinnovatie kan inspelen op nieuwe trends.

Het webinar wordt live uitgezonden op dinsdag 12 april 2016 om 12.00 uur en wordt gepresenteerd door Tim Rijvers (algemeen directeur DAK intermediairscollectief, links op de foto) en Ronald Klapwijk (Salesmanager bij NIBC Direct). Deelnemers krijgen de mogelijkheid om tijdens de uitzending vragen te stellen aan beide heren.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.