Half miljard aan mkb-vastgoedfinancieringen via Mogelijk

0

Vastgoedfinancieringsplatform Mogelijk is door de grens van een half miljard aan verstrekte zakelijke hypotheken gebroken. Mogelijk brengt – ook via het intermediair – vastgoedfinancieringen tot stand tussen investeerders en ondernemers en bestaat inmiddels vijf jaar.

Waar de banken een terugtrekkende beweging hebben gemaakt, heeft Mogelijk het tegenovergestelde gedaan door zich te specialiseren in vastgoedfinancieringen voor het mkb.  Algemeen directeur Folkert Eggink: “Wij vinden het fantastisch dat wij als Nederlandse fintech op een innovatieve manier en met een ondernemende geest voor ondernemers en vastgoedbeleggers het verschil kunnen maken en kunnen bijdragen aan hun groeidoelstellingen. In ons woordenboek is ‘nee’ geen antwoord, wij gaan tegen de stroom in en kijken naar oplossingen.”

Mogelijk brengt vastgoedfinancieringen tot stand tussen investeerders en ondernemers. Ondernemers en vastgoedbeleggers kunnen bij Mogelijk terecht voor financieringen vanaf 50.000 euro tot 10 miljoen euro. Alternatieve financieringen worden steeds meer gemeengoed, merkt Eggink op. “Klanten krijgen meer keuze, dit betekent dat er een steeds grotere rol is weggelegd voor professionele intermediairs die hun klanten goed kunnen adviseren. Wij zijn trots op het netwerk aan intermediairs die de weg naar Mogelijk weten te vinden en ons kiezen vanwege onze vastgoedkennis, snelheid en oplossingsgerichtheid.”

Recreatiewoningen op Curaçao en Bonaire

Mogelijk heeft 100% focus op het financieren van vastgoed. Door die kennis kan het de meest uiteenlopende objecten financieren. Langlopend, kortlopend, transformaties, agrarische gronden en zelfs recreatiewoningen op Curaçao en Bonaire.

“Inmiddels hebben we ruim 5.000 ondernemers en investeerders blij gemaakt met een financiering van vastgoed. Jaarlijks verwachten we een verdubbeling in aanvragers, investeerders en in het aantal gefinancierde objecten”, aldus Eggink.

 

Lees hier het gesprek met Mogelijk dat InFinance eerder publiceerde:

https://www.infinance.nl/artikel/peer-to-peer-financiering-voor-zakelijke-hypotheken/

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.