Grote vraag naar gratis duurzaamheidsprofiel

0

Door actieve promotie in de afgelopen maanden en de integratie in adviespakketten is het aantal downloads via duurzaamheidsprofiel.nl inmiddels al ruim de 5.000 gepasseerd. Voor advieskantoren is er een opvallende banner en een button beschikbaar voor op hun website.

Op de website duurzaamheidsprofiel.nl kan met postcode en huisnummer gratis een persoonlijk Duurzaamheidsprofiel van een woning gedownload worden. Het is een initiatief van Florius, Nationale Hypotheekbond, ABN AMRO, Dutch Media Lab, Intersoftware, Faster Forward en Bureau DFO, dat in maart van start is gegaan.

Adviesmoment

Het Duurzaamheidsprofiel geeft naast concrete suggesties voor energiebesparende maatregelen ook praktische tips over hoe die voorzieningen gunstig gefinancierd kunnen worden. Die tips geven de adviseur handvatten voor zijn gesprek hierover met nieuwe en bestaande klanten.

Voor softwarebedrijven, geldverstrekkers en financieel dienstverleners biedt de Nationale Hypotheekbond nu een eenvoudige koppeling met Duurzaamheidsprofiel.nl. Consumenten downloaden daarmee vanuit de webomgeving van de aanbieder, gratis een persoonlijk rapport.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.