Grote Digitaliseringsenquête adviessector van start

0

Adfiz en de Contactgroep Automatisering (CGA) starten gezamenlijk de ‘Grote Digitaliseringsenquête’. Daarmee willen zij in kaart brengen waar voor adviseurs de grootste kansen en uitdagingen liggen om digitale ondersteuning te verbeteren in het adviesproces, in het klantbeheer en voor de compliance.  

De mogelijkheden om (delen van) werkzaamheden, communicatie en dienstverlening te digitaliseren – en daarmee efficiënter en beter te maken – zijn oneindig. Maar waar liggen de prioriteiten? Waar is hulp bij nodig? Welke grote, concrete stappen moeten er gezet worden om digitale ondersteuning en de administratieve processen van een bedrijf te verbeteren? En vooral, wat is er nodig om die stappen te kunnen zetten? Door zoveel mogelijk adviseurs te bereiken en ertoe te zetten de Grote Digitaliseringsenquête in te vullen, willen Adfiz en CGA hier inzicht in krijgen. Op basis daarvan kan dan een digitaliseringsagenda voor de adviessector worden opgesteld. 

Adviseurs kunnen via adfiz.nl/grote-digitaliseringsenquete deelnemen aan de Grote Digitaliseringsenquête. 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.