Groene Obvionners toeren door het land

0

Directie en medewerkers van Obvion maken de komende weken via verschillende etappes een fietstoer langs personen en instanties binnen de hypotheekbranche, die het thema Duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. De eerste stop was bij Twan Theuns van De Hypotheker in Heerenveen.

‘Obvion op de Groene Toer’ staat helemaal in het teken van Duurzaamheid. Obvionners Peter Dijks en Igor Driessen waren een van de eersten die over de finish kwamen bij De Hypotheker in Heerenveen.

Twan Theuns (links op de foto) gaf de groene tourkaravaan een duidelijke boodschap mee: “Ik vind persoonlijk dat je als adviseur niet goed bezig bent als je het thema duurzaamheid niet bespreekt in een adviesgesprek. We hebben met z’n allen de afspraak gemaakt dat we naar een groenere wereld willen, dan moeten we daar ook wat aan doen!”

Tourjournaal

De geldverstrekker publiceert vanaf nu wekelijks een tourjournaal op haar LinkedIn-pagina waarin van elke etappe verslag wordt gedaan. De volgende stop is in Nijkerkerveen bij Jan-Willem van de Poppe van Z & P Adviesgroep. Er wordt daarna onder meer nog gefinisht bij NHG en Hans Maasakkers van Financieel Adviesbureau Kanzz in Helmond. Inmiddels is ook CEO Carlo van Kemenade op zijn racefiets gespot bij Het Groene Huis – Hypotheken & Verzekeringen in Veenendaal.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.