Groen adviseren hoeft niet ingewikkeld te zijn

0

Arjen Bijlsma en Paul Nijssen verzorgen namens a.s.r. tijdens de HypoVak Kennis Update op 10 december de informatiesessie ‘De rol van de adviseur bij de verduurzaming van de woningvoorraad’. In deze expertmeeting laten zij de deelnemende adviseurs zien dat een groen advies niet ingewikkeld hoeft te zijn.

‘Het aantal adviseurs dat aandacht besteedt aan verduurzaming in hun adviesgesprek blijft veel te laag’; een citaat dat regelmatig de kop opsteekt bij presentaties over de impact van het klimaatakkoord op de woningvoorraad. Maar is dat wel zo? En wat is dan de rol van jou als adviseur? In deze sessie gaan Arjen Bijlsma en Paul Nijssen van a.s.r. concreet in op de mogelijkheden die een advies hierover compleet en toekomstbestendig maken, zonder dat de hypotheekadviseur op het hellend vlak van energie-advies gaat komen.

HypoVak Kennis Update

Hypotheekcongres HypoVak neemt met de Kennis Update op 10 december een extra stap om aan de toenemende informatiebehoefte van de professionele hypotheekadviseur te kunnen voldoen. De informatiesessie ‘De rol van de adviseur bij de verduurzaming van de woningvoorraad’ met Arjen Bijlsma en Paul Nijssen wordt door a.s.r. aangeboden aan de deelnemers van het hypotheekcongres HypoVak Kennis Update (HVKU) in het Van der Valk Hotel in Almere.

Volgende week dinsdag 10 december is het dus zover: HypoVak Kennis Update. Negen masterclasses vol inspirerende sprekers brengen u in één dagdeel helemaal up-to-date! Meer info en aanmelden.

Programma

Bij het vaststellen van het HVKU-programma is rekening gehouden met de volle agenda van de deelnemers: in slechts één dagdeel kunnen drie rondes masterclasses worden gevolgd. Na iedere ronde is er een koffiepauze waarin de sprekers van de masterclasses de highlights nogmaals kort toelichten. Zo zijn adviseurs ook op de hoogte van de relevante trends uit de andere masterclasses.

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.