Groeispurt Chubb op nieuwe markten

0

Chubb gaat zowel in België als in Nederland nieuwe acceptanten en operationele ondersteuning aantrekken. De verzekeraar groei op dit moment stevig in de markten cyber, life science, media en entertainment en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ICT-bedrijven.

Maar ook de traditionelere verzekeringen gaan goed, zegt Ron Verhulsdonck, Country President Benelux.

Alex Kempe start op 1 juli bij Chubb als Property & Casualty Manager Benelux. De nieuwe rol van Property & Casualty Manager is onderdeel van Chubb’s uitbreidingsplannen om beter aan de groeiende vraag vanuit de markt tegemoet te komen. De divisie Property & Casualty biedt multinationals, middelgrote en kleine ondernemingen een breed scala aan schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Ruime ervaring

In zijn nieuwe functie wordt Kempe mede verantwoordelijk voor de resultaten van de divisie, zal relaties met makelaars en klanten onderhouden en de ontwikkeling van nieuwe productproposities leiden. Ook zal hij deel uitmaken van het managementteam en rapporteren aan Verhulsdonck.

Kempe komt van HDI Global, waar hij de functie van Head of Casualty – National bekleedde. In die functie was hij verantwoordelijk voor de acceptatie van onder meer bedrijfsaansprakelijkheids-, beroepsaansprakelijkheids-, bestuurdersaansprakelijkheids-, cyber- en kidnap and ransomverzekeringen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.