Groei Nh1816 niet te stuiten

0

Bij Nh1816 Verzekeringen werd in 2018 een ‘all time high’ aan nieuw verzekeringen (53 mln) gesloten. Hierdoor groeide de maatschappij naar een premieomzet van ruim 330 miljoen euro. Dat vertelde directeur Cas Verhage de adviseurs die deelnamen aan de eerste ‘Meet & Greet’ bijeenkomst van 2019 in Groningen.

Verhage blikte daar tevens optimistisch vooruit naar de resultaten over 2019. “Het gaat gewoon lekker en de doorgaande consolidatie onder verzekeraars werkt ons niet bepaald tegen. Wij hebben tevens hoge verwachtingen van de vernieuwde business-portaal voor adviseurs die dit jaar modulair wordt geïntroduceerd. Hiermee investeren wij stevig in onze IT omgeving, tenslotte kun je op dat terrein de adviseur heel veel gemak bieden en daar zetten we dan ook op in.”

Klanttevredenheid

De verzekeraars is met name trots op de hoge klanttevredenheid onder verzekerden (NPS van 63) en de vier Adfiz nominaties, waaronder inmiddels traditiegetrouw die voor beste schadeverzekeraar particulier. Adfiz reikt de awards morgen uit tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in Bussum.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.