Grensoverschrijdende zomerwedstrijd FFP

1

Om tijdens de zomermaanden financiële bewustwording bij de consument te stimuleren, heeft de beroepsvereniging voor financieel planners FFP, samen met haar internationale partner FPSB, de wedstrijd ‘Plan well to live well’ opgezet.

Met deze internationale wedstrijd wordt consumenten gevraagd om in een korte video van maximaal 30 seconden aan te geven wat zij een fijn leven (‘to live well’) vinden. Iedereen die meedoet en een video aanlevert vóór 30 augustus 2019 maakt kans op 1.000 USD. De winnaar van deze zomerwedstrijd ontvangt uiterlijk op maandag 16 september bericht. Vervolgens zal op 2 oktober tijdens de World Financial Planning Day opnieuw extra aandacht geschonken worden aan financiële bewustwording bij jong en oud.

Meer informatie over de wedstrijd ‘Plan well to live well’ is hier te vinden.

Internationaal thema

FFP is aangesloten bij het internationale netwerk van FPSB Ltd (Financial Planning Standards Board). Met circa 3.400 financieel planners in Nederland is FFP de grootste Europese organisatie van financieel planners. Diverse bij FPSB aangesloten landen doen mee met de zomerwedstrijd. Het gezamenlijke doel van deze organisaties is om het belang van financiële planning wereldwijd onder de aandacht te brengen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.