Gratis securityscan bij Hiscox

0

Hiscox biedt bedrijven met Cyber & Data Risks by Hiscox, als onderdeel van hun verzekering, een gratis securityscan op hun cyberrisico’s aan. De verzekeraar is daartoe een samenwerking aangegaan met RedSocks Security.

Yasin Chalabi, Manager PI & Cyber en Data Risks van Hiscox: “ De scan geeft inzicht in de huidige status van de beveiligingsmaatregelen. Onze klanten kunnen zo hun cyberveiligheid vergroten en de kans op schade sterk verminderen. Alle klanten met deze, dus ook zakelijke relaties die deze cyberverzekering via een Pre Priced Proposal hebben gesloten, kunnen gebruik maken van de cyberveiligheidsscan. Die wordt verzorgd door RedSocks Security, een specialist in het opsporen en bestrijden van malware en verdachte activiteiten in bedrijfsnetwerken. Afhankelijk van de omvang van een organisatie duurt de scan één tot twee weken. Daarna wordt de rapportage opgesteld en met de klant besproken.”

Bewustwording

“We willen de bewustwording van cyberrisico’s vergroten”, zegt Chalabi. “In combinatie met onze verzekering en onze Cyber Incident Response kunnen wij de risico’s en de gevolgen ervan zoveel mogelijk beperken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.