Gratis e-learning ‘Advies op afstand’

0

Hoffelijk stelt de e-learning ‘Advies op afstand’ gratis beschikbaar aan adviseurs. Het biedt de adviseur kennis om adviesgesprekken op afstand persoonlijk en professioneel te kunnen voeren. De opleider roept ook op om vooral ervaringen met elkaar te delen, omdat we juist nu veel van elkaar kunnen leren.

De korte e-Learning Advies op afstand gaat in op de voordelen van het voeren van adviesgesprekken via videobellen of via de telefoon, maar legt ook uit hoe je zo’n gesprek het beste kunt voeren. Edwin Deijs, Directeur Relatiebeheer bij Hoffelijk: “Ook in deze tijd is het belangrijk dat de financiële dienstverlening zoveel mogelijk doordraait en advies voor consumenten bereikbaar blijft. De behoefte aan kennis over het voeren van gesprekken op afstand is op dit moment groot.”

Sommige adviseurs hebben al ervaring met het voeren van gesprekken op afstand, maar voor anderen is het nieuw, zegt Deijs. “Laten we elkaar dus ondersteunen door tips en ervaringen te delen.”

De e-learning Advies op afstand is hier kosteloos te volgen

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.