Gratis button ‘advies op afstand’ op Advieskeuze.nl

0

Advieskeuze.nl maakt het mogelijk om ‘advies op afstand’ zichtbaar te maken op het profiel van de dienstverlener. Op het reviewplatform kunnen adviesbedrijven vanaf vandaag gratis een button in hun profiel plaatsen, die doorlinkt naar bijvoorbeeld een afspraakformulier of tool voor webcam advies op de eigen website.

Hiervoor is Advieskeuze.nl versneld live gegaan met een nieuwe look van de website. Op de vernieuwde website wordt het persoonlijke en deskundige karakter van ieder bedrijf en de medewerkers beter getoond in het zoekresultaat en op het profiel. Bovenaan de pagina over het bedrijf wordt de ‘over ons’ tekst gecombineerd met logo en foto’s. Tevens worden de registraties van het bedrijf en de medewerkers bij branche- en beroepsorganisaties duidelijk getoond.

Ook de navigatie voor bezoekers op de website is verbeterd. Zo kan er in de zoekresultaten gefilterd worden op de bedrijven die advies via webcam bieden. Bezoekers op de websites van Advieskeuze.nl en de 30 corporate partners kunnen hierdoor gemakkelijk in contact komen met een adviseur die online werkt.

De button ‘advies op afstand’ kan via de extranet omgeving toegevoegd worden aan het profiel. Op het faciliterend platform worden de gegevens van ruim 16.500 dienstverleners in Nederland getoond. Inmiddels hebben al ruim 150.000 consumenten en ondernemers hebben hun ervaring met een dienstverlener gedeeld door een review te geven.

Presenteer je juist nu online

Christian Bouter, medeoprichter Advieskeuze.nl, verwacht dat consumenten en ondernemers in deze bijzondere marktomstandigheden nog meer online op zoek gaan naar een financieel dienstverlener en hun keuze maken op basis van relevante informatie zoals reviews, tarieven, keurmerken en contactopties op afstand.

“Daarom is het voor een dienstverlener juist nu cruciaal om extra aandacht te besteden aan de online vindbaarheid en zichtbaarheid van het bedrijf. In deze periode zullen er minder fysieke afspraken plaatsvinden en ontstaat er ruimte om het bedrijf en de medewerkers online optimaal te presenteren. De ondernemer kan deze verantwoordelijkheid ook prima bij zijn binnendienst neerleggen”, aldus Bouter.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.