Gratis advies voor zzp’ers met geldzorgen

0

Ondanks de steunpakketten van de overheid ervaren veel zzp’ers financiële problemen. De behoefte aan zakelijk advies is groot, maar de financiële middelen hiervoor ontbreken. Daarom bieden de partners van Geldfit Zakelijk het zakelijke advies nu tijdelijk gratis aan.

Geldfit Zakelijk is onderdeel van de Nederlandse Schuldhulproute en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de partners: Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), het Verbond van Verzekeraars, InRetail, MKB Doorgaan en Vattenfall.

Op Geldfitzakelijk.nl kunnen zzp’ers een test doen waarmee ze inzicht krijgen in hoe hun onderneming er financieel voor staat. Ook krijgen ze direct informatie over waar ze terecht kunnen voor hulp, of kunnen ze het landelijk telefoonnummer voor hulp bij geldzorgen bellen: 0800-8115.

Behoefte aan gids

Dat hier behoefte aan is blijkt wel aan het aantal keren dat de hulplijn wordt gebeld. Paul Bakker, Strategisch adviseur bij de Nederlandse Schuldhulproute (NSR): ‘‘Elke dag ontvangen wij veel telefoontjes op de hulplijn van zzp’ers met financiële problemen. Er is veel hulp beschikbaar, maar het is voor zzp’ers soms erg ingewikkeld om het juiste loket te vinden. Ook zijn de regelingen per gemeente verschillend. Zzp’ers zoeken naar iemand die met hen meedenkt, op de hoogte is van alle regelingen en kan adviseren.’’

Gratis adviesgesprek

Via Geldfitzakelijk.nl en de hulplijn 0800-8115 worden ondernemers indien nodig doorverwezen naar een zakelijk adviseur. De partners van Geldfit Zakelijk willen zzp’ers helpen door het zakelijke advies tijdelijk te vergoeden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.