Goudse MKB Verzuim Ontzorgpolis

0

De Goudse breidt het productpalet uit met de MKB Verzuim Ontzorg Verzekering, met keurmerk van MKB Nederland. Werkgevers die hiervoor kiezen worden volgens de verzekeraar maximaal ontzorgd tegen een solidaire premie.

De introductie van de nieuwe verzekering volgt op de afspraken die verzekeraars hebben gemaakt met de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en werkgeversorganisaties MKB-Nederland, VNO-NCW en LTO-Nederland. Dit zijn afspraken over een nieuwe verzekering om kleine ondernemers beter te ondersteunen bij de re-integratie van zieke medewerkers en die zijn beschreven in het hiervoor opgestelde productconvenant.

Meer begeleiding

Adviseurs kunnen het product van De Goudse vanaf nu offreren en afsluiten binnen het pakket CompleetVerzekerd Mijn personeel, met een ingangsdatum vanaf 1 januari 2020. Directeur Commercie Bernardo Walta stelt dat de huidige verzuimverzekering van De Goudse, inclusief arbodienstverlening, al aan de wensen van veel ondernemers voldoet. Maar er is volgens hem “altijd een groep die nog meer begeleid wil worden bij verzuim, en daarvoor best extra wil betalen. Dat is nu mogelijk.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.