Gouden Oor Erkenning voor DELA Verzekeringen

0

Het Gouden Oor stimuleert organisaties de stem van de klant te integreren in hun dienstverlening en zodoende structureel de klantbeleving naar een hoger plan te tillen. DELA Verzekeringen ontving deze week de Gouden Oor Erkenning niveau 2.

DELA Verzekeringen heeft al drie jaar de Gouden Oor Erkenning. “Die Erkenning is het bewijs dat de organisatie goed luistert naar de wensen van de klant”, zegt Ron van Kesteren (links op foto), directeur van Stichting toetsing verzekeraars. “DELA Verzekeringen toont aan dat ze al jaren het klantbelang centraal stelt en echt wil weten wat er bij klanten leeft. Dit hogere niveau is een mooie erkenning voor de ambitie van het bedrijf om de dienstverlening aan haar klanten steeds verder te verbeteren en uiteindelijk het hoogste niveau te bereiken.”

De Gouden Oor-audit wordt uitgevoerd door Stichting toetsing verzekeraars. Na het behalen van Niveau 2 gaat de uitvaartverzekeraar nu vol inzetten op de Gouden Oor Erkenning niveau 3, zegt Edward van Wingerden (rechts op foto), adjunct-directeur Klantencontactcentrum DELA.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.