Godelieve van Velsen nieuwe CFRO van Dela

0

Godelieve van Velsen is benoemd als CFRO van coöperatie Dela. Zij volgt Jon van Dijk op die medio juli met pensioen gaat.

Van Velsen werkt sinds 2018 bij Dela en is op dit moment financieel directeur van Dela Nederland. Daarvoor werkte zij in diverse functies onder meer bij EY, SNS en CZ. Als CFRO wordt Godelieve onder andere verantwoordelijk voor Finance, Control, Risk, Tax en Beleggingen.

Jon van Dijk

Jon van Dijk gaat met pensioen na een dienstverband van meer dan dertig jaar, waarvan de laatste tien als CFRO van Dela. John van der Steen, voorzitter van de raad van commissarissen: “Jon heeft het grootste deel van zijn loopbaan gewijd aan het financieel robuust houden van onze coöperatie. In deze drie decennia heeft hij met ondernemerschap en financiële expertise een belangrijke bijdrage geleverd aan onze ontwikkeling Onder zijn begeleiding maakte Dela een sterke groei door en werd er flink geprofessionaliseerd.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.