Goboony en iptiQ ontwikkelen camperverzekering

0

Camperdeelplatform Goboony heeft in samenwerking met campereigenaren en verzekeraar iptiQ een verzekeringspakket ontwikkeld.

Mark de Vos, CEO van Goboony: “Het is breed in de dekking en tegelijk minutieus als het gaat om de bescherming van de risico’s  tijdens een campervakantie. Door juist te putten uit de ervaringen van onze community, hebben we kunnen denken aan al die dingen die verzekeraars net even over het hoofd zien. Aan de hand van deze uitkomsten ontwikkelden we, samen met de Zwitserse verzekeringspartner iptiQ (onderdeel van Swiss Re), een uniek pakket aan garanties.”

Uitgebreide vergoedingen

“Zo kent deze verzekering nu uitgebreide vergoedingen bij schade aan personen en andermans spullen”, zegt De Vos. “Pechhulp en vervangend vervoer zijn gedekt bij casco. Uitleen aan familie is toegestaan. Daarnaast is er een royale nieuwwaarde-regeling voor totaalverlies. Klanten van de verzekering die hun camper verhuren bij Goboony krijgen vanaf 1 maart bovendien korting op de Dagverzekering voor verhuur.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.