Gert-Jan de Bekker is meest inspirerende hypotheekadviseur

0

Op HypoVak reikte Nationale-Nederlanden de eerste award voor ‘Meest inspirerende hypotheekadviseur van Nederland 2022’ uit aan Gert-Jan de Bekker van advieskantoor Vrijdag & De Bekker uit Boxmeer.

Deze zomer werden hypotheekadviseurs opgeroepen om hun inspirerende verhalen te delen. Van negen van deze verhalen is een podcast gemaakt. Gesprekken om vakgenoten mee te inspireren en die onze branche helpen om iedere dag beter te worden. Het verhaal van Gert-Jan De Bekker werd door de jury gekozen als meest inspirerende verhaal, maar uiteraard zijn ook de andere verhalen de moeite waard om te beluisteren.

Het verhaal van Gert-Jan

Wie zich bij Gert-Jan de Bekker meldt voor een hypotheekadvies, wordt uitgenodigd om een stukje te gaan wandelen of fietsen. “Door te bewegen raak je geïnspireerd en word je creatiever. Bovendien krijgt het adviesgesprek daardoor een heel persoonlijk tintje. Daardoor stellen mensen zich open en ontstaat een vertrouwensrelatie”, vertelt Gert-Jan.

Uit het juryraport

‘In zijn podcast vertelt Gert-Jan over zijn drijfveer om zijn klanten écht te leren kennen. Hij doet dat op zijn eigen unieke manier door met ze te gaan wandelen of fietsen. Want fietsen en wandelen met klanten zorgt ervoor dat gesprekken op een natuurlijke manier ook over andere zaken gaan dan alleen de financiële wensen.

Een inspirerend verhaal dat je raakt en enthousiasmeert om dit ook eens uit te proberen. Gedurfd en onderscheidend.’

Win jij de volgende award?

Inspiratieverhalen blijven nodig om iedere dag beter te worden. Zeker bij de voor Nationale-Nederlanden belangrijke thema’s als duurzaam en gezond wonen. Daarom heeft de aanbieder ervoor gekozen om vanaf nu elk jaar een award voor de ‘Meest inspirerende hypotheekadviseur van Nederland’ uit te reiken op HypoVak, in 2023 gehouden op donderdag 5 oktober in de Midden Nederland Hallen Barneveld.

Luister hier alle negen inspiratieverhalen van adviseurs uit deze eerste editie

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.