Gerben Jonkman nieuwe algemeen directeur BCMGlobal Nederland

0

BCMGlobal Nederland benoemt Gerben Jonkman tot algemeen directeur. Hij volgt met ingang van 1 januari 2023 Rik Douwes op die de afgelopen jaren een stevig fundament heeft gelegd voor BCMGlobal in Nederland. Douwes blijft op de achtergrond betrokken bij BCMGlobal.

Gerben Jonkman werkt sinds 2017 bij BCMGlobal waar hij als directeur operatie verantwoordelijk was voor hypotheekacceptatie, beheer en bijzonder beheer en een sleutelrol heeft vervult bij het ontwerpen en inrichten van de organisatie en verbeteren van klantprocessen. Hij gaat zich met het team vooral richten op het verstevigen van de positie van BCMGlobal in Nederland.

Link Group

BCMGlobal is onderdeel van Link Group, een beursgenoteerd Australisch concern, gespecialiseerd in pensioen- en financiële administratie. BCMGlobal breidt verder uit in Europa en heeft de ambitie een end-to-end hypotheekdienstverlening in Nederland te realiseren en een belangrijke speler op de Nederlandse hypotheekmarkt te zijn.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.