Gerard van Olphen langer bij APG

0

Gerard van Olphen is door de raad van commissarissen van APG Group herbenoemd als voorzitter van de raad van bestuur van pensioenuitvoerder APG. In de afgelopen vier jaar is onder zijn leiding de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie toegenomen en de kosten per deelnemer jaar op jaar gedaald.

Van Olphen trad in maart 2016 in dienst bij APG als bestuursvoorzitter. De herbenoeming geldt opnieuw voor een periode van vier jaar, gerekend vanaf 9 maart 2020. De aandeelhouders van APG Groep hebben deze benoeming goedgekeurd en de ondernemingsraad heeft positief advies gegeven.

Pieter Jongstra Voorzitter van de Raad van Toezicht van APG: “In de afgelopen vier jaar heeft Gerard van Olphen met succes de beweging geleid die APG moest maken om de pensioenwaarde van de deelnemers van de pensioenfondsen waarvoor APG werkt te maximaliseren. De uitvoering van de pensioenadministratie is robuust en verder versterkt. Niet-kernactiviteiten zoals Inadmin en Loyalis zijn verkocht.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.