Genomineerden vwd cash Fund Awards 2016

0

De genomineerden voor de vwd cash Fund Awards 2016 zijn bekendgemaakt. Op dinsdag 8 maart worden de vwd cash Fund Awards uitgereikt aan de best presterende fondsen en fondsbeheerders van Nederland. Hét evenement voor de financiële top van Nederland is voor het vijfde achtereenvolgende jaar een samenwerking tussen vwd group en het magazine cash.

De nominaties zijn gebaseerd op de vwd diamond rating van vwd group. Beleggingsfondsen en Exchange Traded Funds (ETF’s) worden gewogen in verschillende categorieën.

Dat geldt ook voor de aanbieders van deze beleggingsproducten. Alle genomineerden van de vwd cash Fund Awards zijn te vinden op de website www.fundawards.nl. De winnaars ontvangen hun award tijdens een traditioneel drukbezocht diner in de Koepelkerk in Amsterdam.

Publieksprijs

Niet alleen de winnaars in de vele verschillende categorieën worden bekendgemaakt tijdens het diner in de Koepelkerk, ook wordt de cash publieksprijs 2016 uitgereikt. Dit is de prijs voor de beste beleggingsinstelling zoals gekozen door de lezers van het magazine cash. Deze prijs wordt uitgereikt op basis van het grote beleggersonderzoek onder deze lezers. De nominaties voor de publieksprijs zijn: ABN Amro, NN Investment Partners en Robeco.

Een nieuw initiatief van cash is de ‘Innovatieprijs’. Bij het beleggersonderzoek konden de deelnemers ook aangeven wat het meest innovatieve beleggingsproduct is. Voor deze prijs zijn genomineerd: FitVermogen, KNAB en Pritle.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.