Genomineerden Positive Finance Awards

0

Op 1 november organiseert New Financial Forum voor de derde keer de Positive Finance Day. Deze week zijn de genomineerden voor de Positive Finance Awards bekendgemaakt die tijdens deze dag worden uitgereikt.

De Positive Finance Day is een jaarlijks event om elkaar te inspireren. Een van de sprekers is Volkert Engelsman met een presentatie over ‘inclusive finance’. New Financial Forum organiseert deze dag bij ASR en in samenwerking met Dazure.

Positive Finance Awards

De Positive Finance Awards gaan naar initiatieven die de financiële sector het meest positief in het nieuws heeft gebracht. Zaken waar de samenleving iets aan (gehad) heeft en waar mensen duurzaam mee geholpen zijn. Dit jaar is er gekozen voor twee categorieën: Proven en Go Viral.

Onder Proven vallen initiatieven die bewezen betekenisvol zijn. Door de jury genomineerd zijn: Eyevestor, Gavin en Broodfonds. Onder Go Viral vallen vooruitstrevende initiatieven die stevige nieuwe bruggen bouwen richting samenleving. Hier zijn genomineerd: FiKks en United Economy.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.