Genomineerden meest inspirerende woonadviseur

0

Nationale-Nederlanden is ook dit jaar op zoek gegaan naar de meest inspirerende woonadviseur van Nederland. Uit alle inzendingen zijn de inspirerende verhalen van vier adviseurs die vooroplopen in de transitie van hypotheekadviseur naar duurzaam financieel woonadviseur geselecteerd en genomineerd.

De genomineerde adviseurs zijn Gabor Kovacs van BSB Verzekeringen uit Geleen, Gera Janssen van Vannu uit Arnhem, Jore Theeuwes van Van Loon uit Dordrecht en Siska Danhoff van Lamberink Financieel Adviseurs uit Assen. Een van hen wordt op 5 oktober tijdens HypoVak uitgeroepen tot meest inspirerende woonadviseur van Nederland.

De genomineerde adviseurs mogen een professionele podcast opnemen om hun inspirerende verhaal te delen. Nadat de podcasts zijn opgenomen, kiest een jury het meest inspirerende verhaal. Dit jaar bestaat die jury uit Kees Dullemond (INSVER), Alex Klein (InFinance), Sitske Mauritsz en Hans Buursink (beiden Nationale-Nederlanden).

HypoVak

De uitreiking op HypoVak start om 12.30 uur in de stand van Nationale-Nederlanden. In het plenaire middagprogramma nemen de vier adviseurs plaats op de bank bij journalist Diana Matroos om hun inspirerende verhalen te delen met andere adviseurs.

In 2022 won Gert-Jan de Bekker van Vrijdag & De Bekker de verkiezing meest inspirerende hypotheekadviseur van Nederland. Zijn verhaal en de verhalen van de andere deelnemende adviseurs zijn allemaal hier te beluisteren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.