Genomineerden Actuaris van het Jaar 2021

0

Jan de Wit, Katrien Antonio en Kees van Heugten zijn genomineerd voor de titel Actuaris van het Jaar 2021. De jury heeft alle voordrachten vanuit het publiek bestudeerd en beoordeeld op basis van hun bijdrage aan het actuariële vakgebied, maatschappelijke relevantie en herkenbaarheid en visie op het vak.

De jury onder leiding van Ronald Latenstein (oud-voorzitter Raad van Bestuur Verbond van Verzekeraars en van SNS Reaal), en een aantal gerenommeerde actuarissen zal de komende weken de genomineerden gaan interviewen. De uitreiking van de Actuaris van het Jaar Prijs vindt plaats tijdens De dag van de Actuaris op 7 oktober in het congrescentrum van Achmea.

Actuarieel Talent van het Jaar

De Actuarieel Talent van het Jaar Prijs is gericht op talenten van maximaal 30 jaar. Ook hier staan zichtbaarheid en visie centraal. Actuarieel professionals die nu al een uithangbord zijn voor de beroepsgroep. Anders dan bij de Actuaris van het Jaar zullen de talenten niet worden geïnterviewd door de juryleden, maar presenteren ze zich tijdens Dag van de Actuaris aan het publiek. De genomineerden zijn: Iris Nonneman, David Bultsma en Yvonne Prins.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.