Generali sluit samenwerking met Best Doctors

0

Generali gaat samenwerking met Best Doctors. Daarmee hebben alle klanten van Generali met een arbeidsongeschiktheidsverzekering toegang tot “’s werelds beste medisch specialisten”. Klanten en hun gezinsleden die onder behandeling zijn bij een medisch specialist kunnen, zonder dat ze hun huis uit hoeven, terecht bij een van de 53.000 specialisten die bij de organisatie zijn aangesloten.

Niet alleen de klanten met een AOV, maar ook hun gezinsleden mogen kosteloos gebruik maken van deze dienstverlening. Voorwaarde is dat de persoon onder behandeling is van een specialist. Na een uitvoerige telefonische intake door Best Doctors, krijgt de beste specialist op het betreffende vakgebied het medisch dossier en de vraag of vragen van de klant voorgelegd. Het advies wordt vervolgens telefonisch teruggekoppeld en ondersteund met een rapport. Beide in het Nederlands.

Léon Kempeneers, Country Manager Best Doctors: “Sinds 2007 zijn we verbonden aan verschillende zorgverzekeringen. De klanten waarderen de mogelijkheid om hun medische vragen te kunnen toetsen bij een andere arts. En ook artsen zijn positief over Best Doctors. Zij krijgen nu toegang tot de meest actuele kennis en informatie binnen hun vakgebied. Uiteindelijk bepalen de patiënt en zijn eigen specialist samen wat ze doen met het advies van Best Doctors.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.