Geldshop betreedt zakelijke kredietmarkt

0

Geldshop gaat vanaf nu ook krediet verstrekken op de zakelijke markt, aan zzp’ers en kleine ondernemingen. Het bedrijf bediende tot nu toe alleen particulieren als verstrekker van consumptief krediet.

Madiha Leuven, directeur van Geldshop: “Een zzp’er kan via ons een consumptief krediet tussen 2.500 en 75.000 euro komen. Ook kunnen zelfstandig ondernemers in aanmerking komen voor een financial lease contract voor de aanschaf van een personenauto, bestelbusje, aanhanger of motor (alle tot maximaal 3.500 kg) ten behoeve van de bedrijfsvoering. Tot slot kan voor zakelijke doeleinden tussen 10.000 en 30.000 euro een bedrijfskrediet afgesloten worden.”

“Wij horen van zzp’ers dat ze het proces voor het krijgen van een lening bij de eigen bank ervaren als complex en traag”, zegt Leuven. “Wij gaan zelfstandig ondernemers beter en sneller dan ze gewend zijn bij hun bank helpen. Natuurlijk kijken we net als de banken goed of een krediet wel verantwoord is. Maar zodra blijkt dat dit het geval is, dan is de afhandeling bij ons razendsnel. Bovendien kunnen we als onafhankelijk intermediair ook competitieve voorstellen doen ten opzichte van de grootbanken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.