Gaba sluit zich aan bij Söderberg & Partners

0

Gaba sluit zich aan bij het netwerk van Söderberg & Partners. Directeur-eigenaar Constantijn Jakobs: “We kiest voor het strategische partnership om de administratie te vereenvoudigen, de toegang tot centrale services en het Centraal Volmachtbedrijf.”

Gaba is een half jaar geleden toegetreden tot het netwerk en direct gestart met een eigen co-volmacht. Jakobs: “We voelen eindelijk lucht om onze klanten weer echt centraal te zetten. Zoals veel andere kantoren zijn we de afgelopen jaren veel tijd en energie kwijt aan administratie en compliance. Met de support en services van Söderberg & Partners en het Centraal Volmacht Bedrijf kunnen we de aandacht daadwerkelijk beter verdelen. We zijn nu geen administratiekantoor meer maar écht een assurantiekantoor.’”

Landelijke dekking vergroot

Söderberg & Partners streeft naar een landelijke dekking met lokale en regionale kantoren. Coen Mom, director Non-Life Söderberg & Partners, is blij met de samenwerking in Gelderland. “Gelderland was nog een witte vlek in onze landelijke dekking. Gaba bestaat volgend jaar 85 jaar en is met drie vestigingen een gevestigde naam in de regio, dat is een solide basis om door te groeien.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.