Future of Finance verder als Finly

0

Future of Finance ontwikkelde de softwareoplossing Finly en gaat vanaf nu onder die naam verder. Finly digitaliseert onder andere de volledige klantreis rondom een hypotheek. Dit proces start bij een lead en eindigt bij het passeren van de akte.

Directeur Joost Heijligers: “Toen we in 2012 Future of Finance zijn gestart, waren we voor onze klanten vooral partner in business proces outsourcing. Wij waren gefocust op de financiële dienstverlening en we hebben diverse klanten geholpen bij de conversie van hun portefeuille. De software die we leverden had een belangrijke rol in dat proces, maar stond niet centraal. In de afgelopen jaren heeft onze softwareoplossing Finly zich verder ontwikkeld en is meer en meer de spil van ons werk geworden. Ook heeft Finly zich bewezen als softwareoplossing voor andere branches, zoals telecom en energie. Daarom gaan we vanaf nu communiceren onder één naam: Finly. Dat is duidelijk voor iedereen.”

Ook onder de nieuwe naam blijft de primaire focus liggen op het verder versimpelen van de software. “Dat betekent niet het uithollen van de mogelijkheden, maar vooral het vergemakkelijken van de inzetbaarheid van Finly. Geen ingewikkelde implementatietrajecten. Simpelweg een licentie afsluiten en aan de slag. Finly moet het werk doen”, aldus Heijligers.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.