Fund Seminar voor investment professionals

0

In de Glazen Ruimte in Maarssen wordt traditioneel op de laatste donderdag van september het Fund Seminar gehouden. Een ontmoetingsplaats waar bijna 200 ‘investment professionals’ (VV&A, FFP, VOFP) zich een dag lang laten informeren en inspireren.

Iris van de Looij, directeur van branchevereniging DUFAS, gaat in haar keynote in op ‘Vermogensbeheer: What keeps us awake at night’. Denise Molina van Morningstar en Paul Broholm van Insinger Gilissen – beiden geboren Amerikaan – geven in de paneldiscussie ‘US midterm elections’ hun visie op de impact op de wereldeconomie van deze stembusgang op dinsdag 6 november, waarbij alle leden van het Huis van Afgevaardigden en één derde van de Senatoren worden verkozen.

Masterclasses

Opvallendste masterclasstitel tijdens de vijf masterclassrondes is die van Colette Grosscurt van Actiam: ‘Waarom verantwoord beleggen nooit populair zal worden’. Tim Crijns, fondsmanager van Triodos Fair Share Fund, gaat in zijn masterclass in op de impact, rendement en lage volatiliteit van microfinanciering.

Het Fund Seminar start om 9:00 en wordt om 17:15 uur afgesloten met een netwerk borrel.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.