Full Service formule CFSN Kredietendesk

0

Een nieuw Full Service dienstverleningspakket van CFSN Kredietendesk neemt het gehele proces rond de kredietverstrekking uit handen van het advieskantoor. Een uitkomst voor advieskantoren die hier zelf geen tijd voor hebben, of die kredietverlening niet standaard meenemen tijdens het adviesgesprek.

Door op de website van CFSN op de button ‘Full Service’ te klikken, is alleen het doorgeven van de contactgegevens van de klant voldoende. CFSN Kredietendesk zal dan mede uit naam van het betreffende advieskantoor de klant benaderen en neemt zo het gehele proces rond de kredietverstrekking uit handen van het advieskantoor. Het intermediair ontvangt hiervoor een leadvergoeding.

Concurrentie

Door op deze manier kredietverlening onder de aandacht te brengen van de klant, denkt CFSN voor advieskantoren een goede manier gevonden te hebben om concurrentie voor te zijn en het kredietverstrekking proces veel efficiënter en makkelijker te maken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.