Frits-hypotheek via Consumentenbond

0

De Consumentenbond breidt haar informatie en dienstverlening over hypotheken uit met een aantal online hulpmiddelen én betaald hypotheekadvies. Hiervoor wordt samengewerkt met de online hypotheekadviseur Ikbenfrits.nl.

Een compleet persoonlijk advies kost 1.500 euro, inclusief afsluiten. Voor zzp-ers geldt een all-in tarief van 1.750 euro.

Met online rekentools kunnen consumenten zelf hun maximale hypotheek berekenen. Ze kunnen hier tevens zien met welke kosten zij rekening moeten houden. Willen consumenten advies, dan kunnen zij het adviestraject doorlopen. Ze komen dan (online en telefonisch) in contact met een hypotheekadviseur. Het eerste deel van het advies, het in kaart brengen van de mogelijkheden, is gratis.

Bevestiging zoeken

Online productinformatie in begrijpelijke taal is niet voor iedereen voldoende, zegt Bart Combée, directeur Consumentenbond. “Een grote groep consumenten wil bij de hand genomen worden en met persoonlijk en gericht advies door het traject geloodst worden. Die hulp bieden we nu.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.