Friss neemt Polonious Insurance Investigations over

0

Friss, gespecialiseerd in fraudedetectie, risicobeperking en compliance voor schadeverzekeraars overal ter wereld, kondigt de overname aan van Polonious Insurance Investigations, producent van gespecialiseerde software voor fraudeonderzoek en casemanagement.

Jeroen Morrenhof, CEO en medeoprichter: “Met de overname is Friss nog beter in staat om ondersteuning te bieden aan schade- en fraudeonderzoeksafdelingen en particuliere onderzoeksbedrijven. Het veelzijdige product van Polonious zorgt voor betere onderlinge communicatie door meer data, fraude scenario’s toe te voegen. Met de overname heten we de 40 huidige verzekeringsklanten van Polonious in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland welkom bij ons.”

Veel meer dossiers verwerken

Alastair Steel, mede-CEO van Polonious: “Onze klanten geven aan dat zij tot 38% meer dossiers kunnen verwerken en hun administratiekosten door het automatiseren van terugkerende handmatige werkzaamheden met bijna 25% hebben weten terug te brengen. Daarnaast zorgt het product voor lage IT beheerskosten en -belasting dankzij het volledig uit handen nemen van het technisch beheer, een configureerbare gebruikersinterface en de beschikbaarheid van een diverse reeks werkstromen. Wij zijn in de Verenigde Staten, Australië en Nieuw Zeeland de eerste keus voor het afhandelen van speciale zaken door de combinatie van technologische vooruitgang en inhoudelijke expertise. Het systeem kan voor elk doel worden geconfigureerd en beschikt over volledige rapportagefuncties en tijdbesparende mogelijkheden voor procesautomatisering. Toonaangevende verzekeraars hebben ervaren dat hun organisatie met Polonious kan profiteren van unieke kostenbesparingen, minder belasting van IT-resources en bijdraagt aan imagobescherming.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.