Friss en Legentic gaan samen verzekeringsfraude bestrijden

0

Friss, gespecialiseerd in AI-gebaseerde oplossingen voor fraude- en risicodetectie en compliance voor schadeverzekeraars overal ter wereld, en Legentic kondigen aan dat ze de handen ineenslaan om verzekeringsfraude te bestrijden. In het kader van deze samenwerking wordt Mohawk, Legenticss historische en real-time data voor fraudedetectie, geïntegreerd in de end-to-end softwareoplossingen van Friss.

Jeroen Morrenhof, CEO en medeoprichter van Friss: “Dankzij de gemakkelijk toegankelijke big data en bruikbare inzichten van Legentic kunnen onze krachtige, zelflerende AI-modellen fraude nog sneller herkennen. Deze samenwerking vermindert het aantal niet-positieve gevallen, brengt frauduleus gedrag in beeld en is daarnaast direct van waarde voor verzekerden, die veel sneller reactie krijgen op hun claims. Dankzij de samenwerking met Legentic kunnen onze klanten effectiever van moment tot moment opereren. De nauwkeurige en real-time data die Legentic aan onze oplossingen toevoegt, helpen verzekeraars snel beslissingen te nemen wanneer het telt. Onze risicoanalyse aanvullen met de deskundige inzichten van Legentic levert voordelen op voor zowel verzekeraars als hun klanten, en dat is uiteindelijk het doel dat we allemaal nastreven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.