Fred de Jong geeft ProfCollege over kansen in de adviesmarkt

0

Fred de Jong geeft tijdens het vijfde ProfCollege op woensdag 15 juni 2022 in Rhenen zijn visie op de kansen in de financiële adviesmarkt.

De Jong: “Wil jij je kennis over de actualiteiten en trends in de financiële adviesmarkt vergroten en inzicht krijgen in hoe je een succesvolle, toekomstbestendige strategie neerzet? Hoe zorg je ervoor dat jouw businessmodel up to date is en toekomstbestendig? En hoe zorg je ervoor dat je als werkgever aantrekkelijk blijft in de toekomst? Financieel advies is waardevoller dan ooit, maar toch wordt het nog vaak als een kostenpost gezien. Dat vraagt om een andere positionering richting klanten van de financieel adviseur van de toekomst. In dit ProfCollege laat ik je die ontwikkeling zien en geef ik aan hoe je daar als ondernemer in de financiële adviesmarkt op kunt anticiperen.”

Trends

“In drie uur praat ik je bij over de trends in de financiële adviesmarkt en hoor je mijn visie op de toekomst van het vakgebied”, zegt De Jong. “Een goed netwerk is goud waard. Daarom is er genoeg gelegenheid om te netwerken met diverse deelnemers uit de branche. In één middag hoor je alles wat je wilt en moet weten over de actualiteiten, regelgeving en trends die de financiële adviesmarkt beïnvloeden, zoals provisietransparantie, duurzaamheidseisen, digitalisering, consolidatie en arbeidsmarktdynamiek.”

Toekomstvisie en kansen

De Jong zegt de trends te vertalen naar een toekomstvisie. “Waar liggen de kansen voor de adviseur? Hoe kun je daarop inspringen als aanbieder of serviceprovider? Welke behoeftes hebben klanten? Hoe kun je nieuwe regelgeving benutten in je toekomstgerichte positionering? We bespreken de kansen en bedreigingen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.