Frank Romijn (a.s.r.) werkt zelf opvolger in

0

Ewout Hollegien wordt in de loop van volgend jaar directeur AOV bij a.s.r. Hij volgt in die functie Frank Romijn op, die dan op zijn 65e met pensioen zal gaan. Vooruitlopend op de definitieve benoeming, treedt Hollegien in september al toe tot het management team van AOV.

Ewout Hollegien is in 2007 als trainee gestart bij a.s.r. Hij werkte na zijn traineeship voor Group Risk Management (2009-2012) en Asset Management (2012-2015). Hij speelde een belangrijke rol in de voorbereiding van de beursgang van a.s.r. Daarna heeft hij als manager Corporate Development onder meer leiding gegeven aan de overnames van Generali en Loyalis. Binnen het management team AOV wordt hij vanaf september verantwoordelijk voor Duurzame inzetbaarheid en Business Development. Jurre Terken volgt Hollegien op als manager Corporate Development.

Zelf inwerken

Frank Romijn heeft aangegeven dat hij in de loop van 2020 gebruik wil maken van de mogelijkheid om met pensioen te gaan. “Na een dienstverband van meer dan 40 jaar is dit een mooi moment om het stokje over te dragen aan Ewout. Mijn echte afscheid duurt dus nog even. Daardoor heb ik ook ruim de tijd om Ewout in te werken en voor te bereiden op zijn nieuwe taak.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.