Frank Paalman hypotheekadviseur van het jaar

0

Paalman, werkzaam bij de Hypotheekshop in Den Bosch, eindigde vóór medefinalisten Nicole Van de Wouw-van Liesdonk (Schrijvers Assurantiën in Breda) en Richard Verhagen (Rabobank Roosendaal).

Eerder dit jaar deden ruim 300 Erkend Hypotheekadviseurs mee aan de eerste ronde: een digitale toets. Twintig deelnemers legden een schriftelijke casus af. De drie finalisten zijn tijdens een assessment uitgebreid getest op vakkennis, adviesvaardigheid en integriteit.

SEH voorzitter Wim van Wingerden sprak tijdens de finale lovende woorden over de hypotheekadviseur uit Den Bosch. ”Frank Paalman toont oprechte interesse in de wereld van de klant. Door zijn empathisch vermogen en kritische en nauwgezette vraagstelling wist hij deze te vertalen in een passend en integraal hypotheekadvies. Hij heeft hiermee de vakjury unaniem weten te overtuigen dat hij beschikt over kwaliteiten die volgens de visie van de SEH onlosmakelijk verbonden zijn aan een vakbekwame hypotheekadviseur.”

Paalman kreeg zijn prijs, een reischeque, tijdens het jaarlijkse congres van de SEH in het NBC in Nieuwegein. Verder treedt Paalman gedurende een jaar op als SEH-ambassadeur op en brengt hij het belang van het erkend hypotheekadviseurschap onder de aandacht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.