Folkert Pama vertrekt bij BeFrank

0

Folkert Pama vertrekt bij BeFrank. Marianne de Boer-Maasland (foto) volgt hem per 1 juli 2016 op als directievoorzitter. Pama stond zes jaar geleden aan de wieg van de eerste Premie Pensioen Instelling (PPI) van Nederland.

De Boer (47) is al lid van de directie en is dus goed bekend met de organisatie en haar klanten. Nu de organisatie volgroeid is, vindt Pama het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging. “Ik heb BeFrank vanuit het niets zien uitgroeien tot een volwaardige pensioenuitvoerder. Dit was een intensieve, maar leuke tijd. BeFrank is nu volwassen en klaar voor verdere groei, die zeker gaat komen gezien de huidige ontwikkelingen binnen het Nederlands pensioenstelsel.”

Leon van Riet, lid van de Raad van Bestuur van Delta Lloyd dankt Pama voor zijn belangrijke bijdrage aan de PPI. “Mede dankzij Folkerts inzet is BeFrank in korte tijd een zeer succesvolle onderneming geworden, die de pensioenmarkt heeft vernieuwd. Met Marianne de Boer hebben we de opvolging al in huis en kunnen we onverminderd door op de ingeslagen weg.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.