Focus HD Connect volledig op software

0

Hendrik Jan Verheij neemt per 1 juli de dagelijkse leiding van HD Connect over van Peter Wormskamp. Arjen van der Vlies is aangetrokken voor marketing en sales. Wormskamp blijft verbonden aan HD Connect in de rol van ambassadeur en adviseur.

Als directeur a.i. introduceerde Wormskamp vorig jaar met Accelerate een nieuwe standaard in de bemiddeling van hypotheken. Samen met het team van Accelerate heeft hij een bedrijf gebouwd dat nu een nieuwe fase ingaat. Met de nieuwe benoemingen start tevens een samenwerking met Helder Beheerd voor training en consultancy.

Nationale Hypotheek Bond

Door de implementatietrainingen en consultancy onder te brengen bij Helder Beheerd, kan HD Connect zich volledig focussen op de bouw en verbetering van hun software, zegt Hendrik Jan Verheij in een toelichting. Helder Beheerd voert al de implementatietrajecten voor Nationale Hypotheek Bond uit. Daar komen nu dus de trainings- en consultancy-activiteiten voor Accelerate bij.

Peter Wormskamp: “Helder Beheerd richt, samen met adviseurs, het totale hypotheekproces in. Van eerste contact tot en met beheer. We geloven in de rol van de adviseur, nu en in de toekomst. Procesmatig werken, continu verbeteren en de juiste software, zoals Accelerate, zijn daarvoor de komende jaren essentieel.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.