Florius wint Hypotheek Award 2013

0

Florius heeft de Hypotheek Award 2013 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de hypotheekverstrekker met de beste klant- en servicegeoriënteerde dienst. Een onafhankelijke jury nomineerde vier nieuw ontwikkelde diensten van De Hypotheekshop, De Hypotheker, Florius en Woonfonds Hypotheken. De uiteindelijke winnaar werd gekozen door vakgenoten tijdens het Hypotheken Event 2013 in Almere.

Florius heeft de Award ontvangen voor Proactief Klantbeheer. Dit maakt een aantal services voordeliger, geeft klanten inzicht in de opbouw van hun hypotheek, haalt drempels weg in voorwaarden en geeft ondersteuning aan samenwerkende hypotheekadviseurs.

Noortje Krakers van Florius: “Wij willen dat klanten bij ons blijven omdat ze willen, niet omdat ze moeten. We hebben daartoe drempels weggenomen. Zo wordt de volledige leningrente over een bouwdepot vergoed. Consumenten mogen onbeperkt extra aflossen, waar dat eerder mogelijk geld kostte. Ook de kosten voor het ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid zijn afgeschaft. Vaak volgt een ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid na een scheiding. Door dat kosteloos aan te bieden zorgen we dat die vervelende situatie niet nog vervelender wordt. Daarnaast bieden we klanten meer inzicht via een online dashboard. Hier kunnen zij in een oogopslag hun persoonlijke hypotheeksituatie zien en scenario’s berekenen.”

Ook deelt Florius relevante klantinformatie met het intermediair in De Kluis, een beveiligde online omgeving. Krakers: “Het intermediair krijgt zo beter inzicht in de situatie van klanten, en weet precies welke klanten mogelijk advies nodig hebben.”

Elk jaar maakt de Advisory Board, een onafhankelijke jury, een selectie van de beste nieuwe diensten op de markt. De jury bestaat dit jaar uit Hedwig Dros (MoneyView), Arnold Klamer (Vereniging Eigen Huis Hypotheekservice) en Joost Melis namens de winnaar van vorig jaar, Delta Lloyd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.