Florius voegt Kansrijk Moment renteherziening toe

0

Florius heeft de adviseurstool ‘Kansrijke Momenten’ binnen het Florius Adviseurs Netwerk (FAN) uitgebreid met het thema ‘renteherziening’. Binnen dit nieuwe thematabblad vindt de adviseur klanten voor wie de rentevastperiode bijna is afgelopen. Binnenkort volgt het nieuwe thema ‘aflossingsvrij’.

Met Kansrijke Momenten biedt Florius de adviseur op data gebaseerde signalen die aanleiding kunnen zijn voor een adviserend of informerend gesprek. De tool toont per thema welke klanten geïnteresseerd kunnen zijn in een gesprek. Karin Polman (foto), directeur van Florius: “Met Kansrijke Momenten ondersteunen we onze adviseurs in hun beheertaak. Met het nieuwe thema ‘renteherziening’ kan de adviseur zijn toegevoegde waarde tonen door zijn klant proactief te adviseren over de mogelijkheden aan het einde van de rentevastperiode.”

Nieuw thema

Eerder dit jaar is aan Kansrijke Momenten het thema verduurzamen toegevoegd en binnenkort wordt de tool verder uitgebreid met het thema aflossingsvrij. Voor het gebruik van Kansrijke Momenten moeten klanten vooraf toestemming hebben gegeven om hun gegevens te delen met hun hypotheekadviseur.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.