Florius ORV beter afgestemd op hypotheek

0

Met de vernieuwde ORV van Florius blijft de hypotheek betaalbaar in geval van overlijden, welke hypotheekvorm de klant ook kiest. Hiermee biedt de geldverstrekker naar eigen zeggen een compleet productassortiment om het risico van overlijden onder één dak en op maat af te dekken.

De nieuwe ORV sluit beter aan op de hypotheek en kent een optierecht waarbij ieder jaar het verzekerde kapitaal met 15% kan worden verhoogd, zonder medische waarborgen. Het product kent verder een volledige voorlopige dekking vanaf de goedgekeurde aanvraag tot aan de ingangsdatum van de polis. Bij een scheiding kan de verzekering worden gesplitst, waarbij Florius de uitgangspunten van de originele ORV-aanvraag in acht neemt.

Karin Polman, directeur Florius: “We constateerden dat de overlijdensrisicoverzekering nog beter kon aansluiten op onze hypotheekvormen. Dit realiseren we nu met een uitbreiding van het assortiment. Met de vernieuwde ORV van Florius blijft de hypotheek betaalbaar in geval van overlijden en kunnen consumenten onder één dak terecht voor hypotheek en verzekering.”

Belangrijkste productuitbreidingen

  • Annuïtair dalend, waarbij de daling tot één decimaal kan worden afgesloten, vanaf 0,1% tot 12%;
  • Lineair dalend, zowel op één als op twee levens;
  • Concurrerende premies bij verzekerde kapitalen van 100.000 t/m 225.000 euro en leeftijden van 25 t/m 45 jaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.