Floris Mreijen nieuwe directeur DSI

0

De stichting DSI heeft Floris Mreijen met ingang van 1 april 2022 benoemd tot nieuwe directeur. Hij volgt Joost Melis op, die deze functie op interim basis heeft vervuld voor DSI.

Mreijen heeft de afgelopen jaren diverse leidinggevende functies bekleed bij de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). In zijn loopbaan heeft hij zich ingezet voor thema’s die raken aan integriteit, duurzaamheid en het vertrouwen van de consument in financiële instellingen. De afgelopen jaren was hij adjunct-directeur bij de NVB.

Verandering

DSI bestuursvoorzitter Tanja Nagel is verheugd over de komst van Mreijen. Nagel: “De behoefte van consumenten, professionals en financiële instellingen is onderhevig aan verandering. Hier moet DSI op in blijven spelen. Daarnaast zijn integer handelen en vakbekwaamheid essentiële thema’s in onze sector en de maatschappij. We zijn blij dat Floris Mreijen zijn kennis, ervaring en netwerk gaat inzetten voor onze stichting. Met zijn komst kunnen we verder bouwen aan stichting DSI en het versterken van het vertrouwen in de beleggingssector.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.