FlexFront introduceert Bouwkundige Keuring Service

0

FlexFront breidt in samenwerking met Nationale Taxatie Service (NTS) haar dienstverlening uit met de Bouwkundige Keuring Service. Een bouwkundige keuring is volgens Flexfront aan te bevelen bij de aankoop van een woning en kan worden gebruikt bij de financiering van de woning (met NHG).

Michiel van der Linde, Commercieel Directeur bij FlexFront: “Naast een dekkend en competitief hypotheekaanbod worden we steeds meer een ‘one-stop-shop’ waarbij advieskantoren terecht kunnen voor alle diensten die ze nodig hebben tegen scherpe tarieven. De verdere uitbreiding met de Bouwkundige Keuring Service past daar perfect in.”

1000ste taxatieaanvraag

De introductie van de nieuwe dienstverlening valt samen met de viering van de 1000ste taxatieaanvraag via de Taxatie Service van FlexFront. Ook een samenwerking met NTS. Advieskantoren die aangesloten zijn bij de serviceprovider kunnen met de Taxatie Service sinds oktober 2021 voordelig taxaties aanvragen bij NTS. De Service biedt één scherp tarief voor alle taxaties overal in Nederland.

De 1000e taxatie werd aangevraagd via Opmaat financieel adviseurs uit Woerden. Accountmanager Koen Jeronimus ging daar langs met een taart, die in ontvangst werd genomen door René Verlaan (foto). Hij kreeg daarbij ook een waardebon voor een gratis bouwkundige keuring. Dit ter ere van de introductie van de nieuwe service.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.