FlexFront en BNP Paribas Cardif introduceren Bankgarantie Service

0

Met ingang van deze week kunnen klanten van FlexFront een (bank)garantie aanvragen van BNP Paribas Cardif.

Dylan Dresens (links), algemeen directeur FlexFront: “De betrouwbare Garantiestelling van BNP Paribas Cardif wordt gecombineerd met de hoogstaande dienstverlening van FlexFront. De uitbreiding van diensten past precies binnen onze strategie waarin we aangesloten advieskantoren volledig wenst te bedienen en ontzorgen. Stap voor stap breiden we onze diensten uit.”

Aanvulling

“Bankgarantie Service is een mooie aanvulling op onze al bestaande dienstverlening”, aldus Dresens. “Vanzelfsprekend blijft onze kerntaak het van A tot Z begeleiden van hypotheekaanvragen voor onze klanten. Maar we doen veel meer. De Taxatie Service en de recent gelanceerde Verduurzaming Service zijn hier goede voorbeelden van. Nu is het dus ook mogelijk om via FlexFront tegen goede voorwaarden, een (bank)garantie aan te vragen. We zijn blij dat we in BNP Paribas Cardif een uitstekende partner hebben gevonden om de Bankgarantie Service in de markt te zetten.”

DNA

“Co-creëren met partners zit in ons DNA. Deze samenwerking met FlexFront, een uiterst professionele en ervaren serviceprovider, past dus uitstekend bij ons als partnershipverzekeraar. Samen maken we het hypotheekproces voor zowel klant als adviseur toegankelijker en efficiënter”, zegt Marieke van Zuien (rechts), CCO van BNP Paribas Cardif België en Nederland.

Scherp introductietarief

FlexFront en BNP Paribas Cardif bieden samen een (bank)garantie met optimale dienstverlening aan. De adviseur kan kiezen voor de standaard Garantiestelling of één waarin overlijden wordt meeverzekerd. De adviseur kan ervoor kiezen om zelf een vergoeding te ontvangen voor het advieswerk of daar van af te zien. Door een optimale samenwerking worden aanvragen die voor 15.00 uur zijn ingediend, in de regel dezelfde dag nog verwerkt. De Garantiestelling wordt tot en met juni 2022 tegen een scherp introductietarief aangeboden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.